Beoordelingen van 't Friethuys Goirle

Recente recensies

4.0
Suzy
10 april 2022

Het was hun laatste dag, erg vervelend natuurlijk. Het is ze gegund dat ze snel weer kunnen herstarten. Maar deze bestelling was echt niet ok. Er miste een snack en de friet was echt koud.. deceptie.

Nico Uitenbroek
9 april 2022

Helaas een mindere ervaring. Frietjes waren lekker maar toch met zout ondanks het verzoek om zonder zout te doen. In plaats van satesaus werd er curry-saus bij de bestelling gedaan en we misten een snack. Als er een snack op is (dus niet meer leverbaar) dan wordt er vaak een andere snack in gedaan, bleek uit eerdere ervaringen. Op zich een prima idee, maar zo is het altijd een verrassing wat je krijgt.

Melissa Boon
26 maart 2022

Helaas heb ik vandaag ruim 2 uur moeten wachten op mijn (kleine) bestelling. En daarbij moest ik zelf bellen om te vragen waar de bestelling bleef. Jammer!

Jose Hamers
21 maart 2022

De friet was koud. Erg jammer. Mvg jose hamers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvonne
13 maart 2022

Goede service en warm bezorgd. Helaas waren de frietjes deze keer niet goed doorgebakken en t eten was bij bezorging al teveel afgekoeld en dus koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sleeke
1 maart 2022

Wat hebben we gesmuld, frietjes voor ons perfect. Goudgeel, knapperig en heet. De snacks heerlijk en ook erg warm/heet. We zijn zeer tevreden over de qualities en service.

D.peters
20 februari 2022

Friet is onwijs lekker, heel fijn dat de snacks appart in een bakje zitten. Snel bezorgd. En prijs kwaliteit verhouding super.

Evelien Blommensteijn
19 februari 2022

Heerlijke knapperige friet. Voldoende saus bij de frikandel speciaal. Door weer en wind op tijd geleverd.

Paula
19 februari 2022
Frietmeester
18 februari 2022

Heerlijke friet, knapperig ondanks bezorging. Ook de snacks precies goed gebakken.

J
6 februari 2022

Het eten en de bezorging was prima. Minder is het feit dat ze het spaarpunten systeem waarmee vaste klanten korting konden sparen stopgezet hebben. Dit zonder de klant erover in te lichten en ze de kans te geven reeds gespaarde punten nog in te leveren voordat ze ermee zouden stoppen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wilma van de Sande
1 februari 2022

Friet Kip Yakitori was erg lekker, voor mij genoeg maar voor mijn manneke was het te weinig. Misschien ook in grote portie maken?

Jerome
29 januari 2022

Lekker en warm bezorgd in Riel.

Wilma van de Sande
22 januari 2022

We hadden al gehoord dat jullie Friet Chicken Yakitori heerlijk was, maar nu ook zelf geproefd. Het was idd heerlijk en we zullen het zeker vaker bestellen en het bij andere aanbevelen. Ook de bezorging was prima, hield netjes afstand bij aflevering, zoals het volgens geldende regels is voorgeschreven.

Hedwig Wagener
19 januari 2022
Erik
1 januari 2021

Zeer vriendelijk personeel, goeie friet en de beste sat├ęsaus in Goirle!

Paul
1 januari 2021

Volgende keer wisselgeld meegeven. Zeker omdat ik contant ging betalen. Nu moest ie op en neer rijden.

Sleeke
12 december 2021

Heeeeerlijk goudgeel en knapperig zoals we de frietjes het lekkerst vinden. Ook de snacks ! Eerder geleverd dan op de site stond, ook een heerlijke meevaller. Vriendelijke bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Schr├Ąder
6 december 2021
Laura
2 december 2021

Was weer heerlijk

Ad van Erven
29 november 2021

vlot geregeld en warm

Marja
15 november 2021

T was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

B
12 november 2021
Van Pelt
9 november 2021
Liesbeth
8 november 2021
Charlotte
7 november 2021

Super lekkere friet, zoals ik het graag heb. Geelgoud, knapperig en niet te donker. Ook de sat├ę was heerlijk mals. Dus voor mij een dikke 10.

Monique
6 november 2021

Het was allemaal erg goed en lekker maar de hoeveelheid friet voor 4 a 5 personen was niet genoeg.

Annoniem
21 oktober 2021

Super snel, lekker en veel!

Cees
16 oktober 2021

Wij bestellen al geruime tijd bij Friethuys Goirle en zijn daa┼Ľ zeer tevreden over, altijd op tijd klaar, hele goeie kwaliteit, vriendelijk personeel, het enige wat ik kan zeggen is: "tot volgende week"

#annoniem
27 september 2021

Heerlijke frietjes en snacks. Warm, knapperig. Ook lekkere satesaus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra
27 september 2021

Mijn bestelling was helaas fout. Kreeg gewone frikadellen ipv speciaal. Daarnaast hebben we lang moeten wachten op de bestelling. Dit zie je niet tijdens het bestelproces. Ik gaf aan zo snel mogelijk pas na de betaling bleek dat anderhalf uur later te zijn. Prijs/kwaliteit wel ok├ę.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.